Käytiin Joukon kanssa juoksemassa Aulangolla Kenguruita maailmankartalta. Oli kiva tapahtuma ja Joukolla juoksu kulki. Olin kahteen kilometriin Joukon peesissä, mutta sitten alkoi kahden kilometrin ylämäkiosuus ja minulla hymy hyytyi. Jouko erkani pikkuhiljaa horisonttin taakse. Lopulta Jouko voitti loppukiritaistelussa M60-sarjan sekunnilla. Aika oli 40.26. Se on hyvä aika mäkisellä reitillä. Minun aika oli 43.05. Sillä tuli 10. sija M40-sarjassa.

Kuva juoksun jälkeen. Naamasta näkee kummalla kulki ja kummalla ei.

Täytyy toivoa, että minulla vauhdin hyytyminen johtui viikolla sairastetusta vatsataudista. Viikon päästä on SM-maastot. Siellä täytyy taas keksiä lisää selityksiä...

Joukon kanssa jatketaan siis ensi lauantaina kevätkiertuetta. Katsotaan miten silloin juoksu sujuu.