Hiihtämään teki juoksijan mieli! Kyse oli hiihtokisasta Leutaschissa Seefeldin lähellä. Hiihdin luistellen 42 km, aika 2:53, keli nihkeä ja märkä, koko lomaviikon surkein sää!

Latuprofiili on suht tasanen muutamaa äkkijyrkkäistä ylösnousua lukuunottamatta. Hiihtokisat järjestetään kahtena päivänä, perinteisellä ja vapaalla, pitkänä ja lyhyempänä. Huomionarvoista oli se, että aika kovaan seuraan joutui. Suomalaisten laturetkitunnelma häipyi mielestä jo heti lähtöalueelle tullessa. Suurimmalla osalla oli päällään kilpailuhaalari ja pakkautuminen eturiviin alkoi heti lähtökarsinan auetessa. Latupohja oli kuitenkin leveä joten vahingoilta vältyttiin.

Olin neljästoista kun naisia lähti 20. Tulin hyvävoimaisena maaliin ja kiriherkkyyttä löytyi joten en sitten näemmä laittanut kaikkea peliin. En oikein hiihdossa osaa vielä tuota vauhdin jakoa. Kaikin puolin kuitenkin hyvä kokemus ja se sääkin parani...plusasteita, auringonpaistetta, hiihtoa hulppeissa Alppimaisemissa, hyvää ruokaa ja viiniä. Seefeldin ladut ovat erittäin hyvin hoidetut ja profiilia riittää.

Pirjo