Eiköhän KorsKeenkin ole aika ottaa käyttöön uutta teknologiaa. Tämän blogin on tarkoitus korvata kömpelö kenguruviestisivu. Kokeillaan kuinka tällainen systeemi toimii meidän porukan viestintäkanavana.

Tähän voi sitten kirjoitella vaikka omista juoksuhommista. Esim. minulle tuli tälle viikolle 59 juoksukilometriä. Viime viikolle kertyi vain 18 km, jonka lisäksi yksi pidempi hiihtolenkki, Juoksua on hillinnyt se, että jo parin viikon ajan on vaivannut polvilumpion alapuolella tuntuva kipu, joka tulee esille sekä juostessa että kävellessä. Toissa lauantaina juoksin Hassella puolikkaan pehmeässä luminuhjussa ja arvelen, että siellä on polvi jotenkin päässyt vääntyilemään ja muljahtelemaan, josta kipuilu. Ehkä kannattaisi pitää vähän aikaa totaalitaukoa juoksusta. Hiihtäessä ja uidessa kipua ei tunnu.

Tänään oli Kuusijärven kengurulenkillä Esamatti, Miikka ja minä. Juoksukeli oli melko mukava, mitä nyt askel välillä lipsui paikka paikoin auraamattomalla pyörätiellä.

Nyt kun ensimmäinen blogikirjoitus on tehty, niin haastan kaikki kengurut bloggaamaan ja kommentoimaan. Tunnukset ja ohjeet tulee erillisessä s-postissa.

- Anssi